Мени

Рекордниот број од 1,8 милијарди млади луѓе денес претставува огромна можност да се трансформира иднината. Д-р Бабатунде Осотимехим- извршен директор на УНФПА

Вести

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА МЛАДИТЕ 2015

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН

Скопје, 12 август 2015 – Младинската мрежа Y-PEER во соработка со Националниот младински с
Новата амбициозна агенда ќе стави крај на сиромаштијата до 2030 година и универзално ќе промовира заеднички економски просперитет, социјален развој и заштита на животната средина

Новата амбициозна агенда ќе ст

Вкупно 193 земји-членки на Обединетите нации постигнаа договор за конечниот документ кој ќ
Y-PEER Средби со претставници на младински организации и подмладоци на политички партии за Младински препораки за развојната агенда

Y-PEER Средби со претставници

Во рамките на втората фаза на кампањата „Идеите ги споделувам гласно“, како дел од региона

Галерија

Оваа веб страница е изготвена со поддршка од Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во рамките на под-регионалната кампања „ Youth Voices” која во Македонија се имплементира под името „Идеите ги споделувам гласно“. Мислењата и ставовите искажани на оваа веб страница не ги претставуваат мислењата и ставовите на донаторите или други придружни организации.