Мени

Марко Кушински

Марко Кушински Член на управен одбор marko.kushinski@youthpeer.org.mk     Марко Кушински е ко-основач на Здружението за младински активизам и едукација „Y-PEER“. Во граѓанскиот сектор е активно вклучен од 2012 година. Својот допринос го вложува во најразлични проекти. Тој е активен член на Центар за меѓукултурен дијалог CID, преку кој имал можност да своето образование од […]

Лина Даневска

Лина Даневска Член на управен одбор lina.danevska@youthpeer.org.mk   Лина Даневска е ко-основач на Здружението за младински активизам и едукација „Y-PEER“, веќе 6 години е дел од граѓанскиот сектор во Mакедонија. Членува во  младинската група на ХЕРА (Асоцијација за здравстена едукација и истражување) од 2014 и е активист: за човекови права, СРЗП и ССО на национално […]

Кристијан Милошевиќ

Кристијан Милошевиќ Член на управен одбор kristijan.milosevik@youthpeer.org.mk     Кристијан Милошевиќ е ко-основач на  Здружението за младински активизам и едукација „Y-PEER“, како активист во граѓанскиот сектор има работено на неколку проекти, и се има здобиено со неколку сертификати, меѓу кои и сертификат за тренер на вирснички едукатори. Волонтер на Црвениот Крст на Р.Македонија како и […]

Вјоса Исмаили

Вјоса Исмаили Член на управен одбор vjosa.ismaili@youthpeer.org.mk     Вјоса Исмаили е ко-основач на Здружението за младински активизам и едукација „Y-PEER“, организацијата за социјални иновации „АРНО“, и е национален инструктор во рамки на програмата за промоција на хумани вредности на Црвен крст на Република Македонија; посветена на креирање и имплементација на иницијативи кои обезбедуваат општествено […]

Кристијан Ангелески

  Кристијан Ангелески Претседател kristijan.angeleski@youthpeer.org.mk   Кристијан Ангелески е основач и претседател на Здружението за младински активизам и едукација „Y-PEER“. Во граѓанскиот сектор се вклучува во 2008 година како волонтер. Низ годините работел во повеќе организации и програми на меѓународни донатори. Во 2015 година, на покана од Младинскиот институт за обука и истражување Y-PEER PETRI […]

Архива

September 2018
M T W T F S S
« Jul   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Post-2015

There are no upcoming events at this time.

Вести

Работилница „Цели за одржлив развој и млади“

Работилница „Цели за одржлив р

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER Македонија, со поддршка од канц
Punëtori për Objektivat për zhvillim të qëndrueshëm dhe rin

Punëtori për Objektivat për zh

Y-PEER Maqedoni shpall thirrje për regjistrimin e 17 të rinjve të cilët do të marrin pjesë
Повик: Работилница за Цели за одржлив развој и млади

Повик: Работилница за Цели за

Y-PEER Македонија објавува повик за пријава на 17 млади кои ќе учествуваат на еднодневен н
Повик за млади стажирање во Y-PEER ПЕТРИ

Повик за млади стажирање во Y-

Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Y-PEER интернационалниот институт за млад
Меѓународна конференција за население и развој - ICPD

Меѓународна конференција за на

Во период од 29-ти септември до 2-ри октомври во Женева – Швајцарија, по повод 25-годишнин

Оваа веб страница е изготвена со поддршка од Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во рамките на под-регионалната кампања „ Youth Voices” која во Македонија се имплементира под името „Идеите ги споделувам гласно“. Мислењата и ставовите искажани на оваа веб страница не ги претставуваат мислењата и ставовите на донаторите или други придружни организации.