Мени

Focal Points

Во Македонија, Y-PEER е раководен од Focal Points (одговорни лица) со следната структура:

 

Kristijan A_web

Кристијан Ангелески
Претседател
kristijan.angeleski@youthpeer.org.mk

Биографија

 

Vjosa_webВјоса Исмаили
Член на управен одбор
vjosa.ismaili@youthpeer.org.mk

Биографија

 

Kristijan M_webКристијан Милошевиќ
Член на управен одбор
kristijan.milosevik@youthpeer.org.mk

Биографија

 

Lina_webЛина Даневска
Член на управен одбор
lina.danevska@youthpeer.org.mk

Биографија

 

Marko_webМарко Кушински
Член на управен одбор

marko.kushinski@youthpeer.org.mk

Биографија

Архива

November 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Post-2015

There are no upcoming events at this time.

Вести

Повик за учесници на младинска размена “Youth for SDGs & SDGs for Youth”- Бугарија

Повик за учесници на младинска

Ако си на возраст од 17-27 години и сакаш да научиш нешто повеќе за целите за одржлив разв
Mладинска порака – Ден на млади

Mладинска порака – Ден на млад

12-ти август, 2019 (Скопје) – Денес се одбележува светскиот ден на младите под мотото „Тра
Работна средба на Y-PEER

Работна средба на Y-PEER

Во насока на планирање на следни активности на Y-PEER во државата, на 11 април 2019 година
Punëtori për Objektivat për zhvillim të qëndrueshëm dhe rin

Punëtori për Objektivat për zh

Y-PEER Maqedoni shpall thirrje për regjistrimin e 17 të rinjve të cilët do të marrin pjesë
Повик: Работилница за Цели за одржлив развој и млади

Повик: Работилница за Цели за

Y-PEER Македонија објавува повик за пријава на 17 млади кои ќе учествуваат на еднодневен н

my site my site my site
Оваа веб страница е изготвена со поддршка од Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во рамките на под-регионалната кампања „ Youth Voices” која во Македонија се имплементира под името „Идеите ги споделувам гласно“. Мислењата и ставовите искажани на оваа веб страница не ги претставуваат мислењата и ставовите на донаторите или други придружни организации.