Мени

Кристијан Милошевиќ

Oбјавено на: 14.09.2018

Kristijan M_web
Кристијан Милошевиќ
Член на управен одбор
kristijan.milosevik@youthpeer.org.mk

 

 

Кристијан Милошевиќ е ко-основач на  Здружението за младински активизам и едукација „Y-PEER“, како активист во граѓанскиот сектор има работено на неколку проекти, и се има здобиено со неколку сертификати, меѓу кои и сертификат за тренер на вирснички едукатори. Волонтер на Црвениот Крст на Р.Македонија како и своевремено лидер на клубот на млади при Општинската организација на Црвен Крст-Велес. Како активист се залага за остварување на општество со еднакви можности за сите како и голем поборник за социјална правда. Кристијан е дипломиран правник и во моментов е студент на пост-дипломски студии на Правниот Факултет „Јустинијан I“ во Скопје, во областа на Меѓународно право и односи и право на Европска Унија.

Архива

February 2019
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Post-2015

There are no upcoming events at this time.

Вести

Работилница „Цели за одржлив развој и млади“

Работилница „Цели за одржлив р

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER Македонија, со поддршка од канц
Punëtori për Objektivat për zhvillim të qëndrueshëm dhe rin

Punëtori për Objektivat për zh

Y-PEER Maqedoni shpall thirrje për regjistrimin e 17 të rinjve të cilët do të marrin pjesë
Повик: Работилница за Цели за одржлив развој и млади

Повик: Работилница за Цели за

Y-PEER Македонија објавува повик за пријава на 17 млади кои ќе учествуваат на еднодневен н
Повик за млади стажирање во Y-PEER ПЕТРИ

Повик за млади стажирање во Y-

Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Y-PEER интернационалниот институт за млад
Меѓународна конференција за население и развој - ICPD

Меѓународна конференција за на

Во период од 29-ти септември до 2-ри октомври во Женева – Швајцарија, по повод 25-годишнин

Оваа веб страница е изготвена со поддршка од Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во рамките на под-регионалната кампања „ Youth Voices” која во Македонија се имплементира под името „Идеите ги споделувам гласно“. Мислењата и ставовите искажани на оваа веб страница не ги претставуваат мислењата и ставовите на донаторите или други придружни организации.