Мени

Марко Кушински

Oбјавено на: 14.09.2018

Marko_web

Марко Кушински
Член на управен одбор
marko.kushinski@youthpeer.org.mk

 

 

Марко Кушински е ко-основач на Здружението за младински активизам и едукација „Y-PEER“. Во граѓанскиот сектор е активно вклучен од 2012 година. Својот допринос го вложува во најразлични проекти. Тој е активен член на Центар за меѓукултурен дијалог CID, преку кој имал можност да своето образование од неформален тип го надоградува со учество на многу младински размени, дебати, тренинг курсеви. Активноно учествува во многу проекти од различен тип, за кои се има здобиено со сертификати.
Своето средно образование го завршува во стручно медицинско училиште. Во моментов е студент на додипломски студии на Факултет за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип.

Архива

May 2019
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Post-2015

There are no upcoming events at this time.

Вести

Работилница „Цели за одржлив развој и млади“

Работилница „Цели за одржлив р

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER Македонија, со поддршка од канц
Punëtori për Objektivat për zhvillim të qëndrueshëm dhe rin

Punëtori për Objektivat për zh

Y-PEER Maqedoni shpall thirrje për regjistrimin e 17 të rinjve të cilët do të marrin pjesë
Повик: Работилница за Цели за одржлив развој и млади

Повик: Работилница за Цели за

Y-PEER Македонија објавува повик за пријава на 17 млади кои ќе учествуваат на еднодневен н
Повик за млади стажирање во Y-PEER ПЕТРИ

Повик за млади стажирање во Y-

Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Y-PEER интернационалниот институт за млад
Меѓународна конференција за население и развој - ICPD

Меѓународна конференција за на

Во период од 29-ти септември до 2-ри октомври во Женева – Швајцарија, по повод 25-годишнин

my site my site my site
Оваа веб страница е изготвена со поддршка од Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во рамките на под-регионалната кампања „ Youth Voices” која во Македонија се имплементира под името „Идеите ги споделувам гласно“. Мислењата и ставовите искажани на оваа веб страница не ги претставуваат мислењата и ставовите на донаторите или други придружни организации.