Мени

THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË TRAJNIM

Oбјавено на: 25.04.2016

THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË TRAJNIM

Rrjeti i organizatave rinore Y-PEER në kuadër të aktiviteteve të veta shpall thirrje për trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues. 

Trajnimi është treditor dhe përfshin hyrje teorike në shtatë komponentët për edukim seksual gjithëpërfshirës, edhe atë si: gjinia, shëndeti seksual dhe riprodhues, aspektet civile, kënaqësia, dhuna, marrëdhëniet dhe diversitetit, si dhe zbatimin praktik të dijes në periudhë prej 4 javësh pas mbarimit të trajnimit.

Trajnimi do të mbahet më 20 dhe 22 maj në Ohër.

Ftojmë të gjithë të rinjtë që:

– kanë prej 18 deri 24 vjet

– janë të motivuar për të udhëhequr trajnime për edukim moshatar

– kanë njohuri themelore të shëndetit seksual dhe riprodhues dhe të drejtat

– duan të punojnë në ekip, dhe dinë se si të përmbushin detyrat në kohë

Është e dëshirueshme, por jo e domosdoshme që të jenë aktivistë ose të kenë përvojë vullnetare në organizata që punojnë në fushën e të drejtave të njeriut.

Të interesuarit duhet  më së voni, deri me 13 maj të vitit 2016 (23:59) , të plotësojë:

Aplikimin për pjesëmarrje në trajnim

– Biografi të shkurtër CV

Shpenzimet për trajnim, si akomodim, transport dhe ushqim janë të mbuluara nga organizatori.

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar dhe përparësi në përzgjedhje, do të kenë aplikantët që vijnë nga organizatat anëtare të rrjetit Y-PEER.

Dokumentet duhet të dërgohen në e-mail youthpeermacedonia@gmail.com me titull Pjesëmarrje në trajnim kombëtar.

Ju faleminderit për pjesëmarrjen!

Архива

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Post-2015

There are no upcoming events at this time.

Вести

Работилница „Млади и сексулано и репродуктивно здравје и права“

Работилница „Млади и сексулано

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER, со поддршка од канцеларијата н
ПОВИК ЗА СТАЖИРАЊЕ ВО Y-PEER ПЕТРИ Софија

ПОВИК ЗА СТАЖИРАЊЕ ВО Y-PEER П

Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Y-PEER интернационалниот институт за млад
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА Y-PEER PETRI - Sofia Annual School

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА Y-PEER PET

Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Интернационалниот институт за младински р
Работилница за млади „THE GENDER PERSPECTIVE ON THE ISSUES ON SEXUAL AND REPRODUCTIVE HEALTH“

Работилница за млади „THE GEND

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER Македонија, со поддршка од канц
Kонсултативна средба „Воведување на формално сеопфатно сексуално образование во Република Македонија: предизвици и можности“

Kонсултативна средба „Воведува

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER Македонија, во соработка со Орг

Оваа веб страница е изготвена со поддршка од Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во рамките на под-регионалната кампања „ Youth Voices” која во Македонија се имплементира под името „Идеите ги споделувам гласно“. Мислењата и ставовите искажани на оваа веб страница не ги претставуваат мислењата и ставовите на донаторите или други придружни организации.