Мени

Thirrje për puntori për të rinj

Oбјавено на: 28.08.2017
page1_1

Y-PEER Maqedoni shpall thirrje për pjesëmarrje të 17 të rinjve në puntori njëditore – me titull “Rritja e pjesëmarrjes së të rinjve në proceset vendimmarrëse dhe bashkëpunimi me institucionet”.Puntoria do të mbahet të enjten (7 shtator) në Shkup.

 

Qëllimi i puntorisë është informimi i të rinjve për proceset aktuale në kuadër të axhendës për zhvillim të Kombeve të Bashkuara dhe rritja e pjesëmarrjes së të rinjve. Në puntori do të marrin pjesë përfaqësues të organizatave rinore dhe përfaqësues nga institucionet përgjegjëse për krijimin dhe drejtimin e procesit në Republikën e Maqedonisë.

Të rinjtë e Maqedonisë kanë qenë pjesë të disa fushatave dhe aktiviteteve që përqëndroheshin në pjesëmarrjen e të rinjve në OGZhQ (Objektivat globale për zhvillim të qëndrueshëm), por ekziston një nevojë e qartë për rritjen e bashkëpunimit me institucionet kryesore që janë të përfshira në këtë proces në një nivel më të lartë.

 

Kjo puntori organizohet nga rrjeti i organizatave rinore Y-PEER Maqedoni, në bashkëpunim me Organizatën për inovacion social “ARNO” dhe me mbështetjen e zyrës së UNFPA-së në Shkup, ndërsa zbatohet si pjesë e planit të punës dhe partneritetit për zbatimin e komponentit Të rinjtë në vitin 2017.

 

Kush mund të aplikojë?

 

Çdo i ri/e re që është aktivist/e dhe që është i/e interesuar në promovimin e vlerave globale, në njohjen e politikave zhvillimore, në OKB dhe pjesëmarrjen e të rinjve në agjendën e zhvillimit.

 

 Si dhe kur është regjistrimi?

Të interesuarit duhet të regjistrohen këtu , më së voni deri të martën në mesnatë (4 shtator 2017, 23:59).

Pjesëmarrësit e përzgjedhur do të njoftohen më 5 shtator 2017.

 

Për pjesëmarrësit që vijnë jashtë Shkupit, shpenzimet për transport me autobus do të mbulohen nga ana e organizatorit.

Архива

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Post-2015

There are no upcoming events at this time.

Вести

Работилница „Млади и сексулано и репродуктивно здравје и права“

Работилница „Млади и сексулано

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER, со поддршка од канцеларијата н
ПОВИК ЗА СТАЖИРАЊЕ ВО Y-PEER ПЕТРИ Софија

ПОВИК ЗА СТАЖИРАЊЕ ВО Y-PEER П

Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Y-PEER интернационалниот институт за млад
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА Y-PEER PETRI - Sofia Annual School

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА Y-PEER PET

Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Интернационалниот институт за младински р
Работилница за млади „THE GENDER PERSPECTIVE ON THE ISSUES ON SEXUAL AND REPRODUCTIVE HEALTH“

Работилница за млади „THE GEND

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER Македонија, со поддршка од канц
Kонсултативна средба „Воведување на формално сеопфатно сексуално образование во Република Македонија: предизвици и можности“

Kонсултативна средба „Воведува

Во организација на мрежата на младински организации Y-PEER Македонија, во соработка со Орг

Оваа веб страница е изготвена со поддршка од Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во рамките на под-регионалната кампања „ Youth Voices” која во Македонија се имплементира под името „Идеите ги споделувам гласно“. Мислењата и ставовите искажани на оваа веб страница не ги претставуваат мислењата и ставовите на донаторите или други придружни организации.