Мени

Информативни и едукативни материјали

 

                                                                                                                
 

Анализа на прашалник „Младите и Ковид-19“

Линк за преземање на верзија на македонски јазик

 

 

Link to download English Version

 

 

Информативен документ за проектот Младински одговор на Ковид-19

Линк за читање на верзија на македонски јазик

 

 

Информативно едукативен документ „Ковид-19?“

Линк за читање на верзија на македонски јазик

 

 

Информативено едукативен документ „Сексуално и репродуктивно здравје во услови на пандемија од Ковид-19.“

Линк за читање на верзија на македонски јазик

 

 

Информативено едукативен документ „Сеопфатно сексуално образование (ССО)“

Линк за читање на верзија на македонски јазик

 

 

Информативено едукативен документ „Родово засоновано насилство во време на Ковид-19“

Линк за читање на верзија на македонски јазик

 

 

Архива

July 2021
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Вести

Работилници за млади

Работилници за млади

Во рамки на проектот „Младински одговор на Ковид-19“, имплементиран од младинската мрежа Y
Гласот на младите пренесен на политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации

Гласот на младите пренесен на

Оваа година на Политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации (High Level Political
ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

Y-PEERОБЈАВУВАПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТза изработка на анализа на прашалник за млади и Ковид-19
Младински форум - Доброволен национален преглед (VNR)

Младински форум – Доброволен н

На 6 март 2020 година во Скопје, Y-PEER во соработка со Владата на Република Северна Маке
Работилници за Цели за одржлив развој и ICPD

Работилници за Цели за одржлив

Во декември 2019 во организација на Y-PEER, со поддршка од канцеларијата на УНФПА во Скоп