Мени

Младински форум – Доброволен национален преглед (VNR)

На 6 март 2020 година во Скопје, Y-PEER во соработка со Владата на Република Северна Македонија и со поддршка на канцеларијата на Фондот за население на Обединетите нации УНФПА во Скопје, организираше еднодневен консултативен настан за млади како дел од консултативниот процес за млади и младински придонес кон Доброволниот национален преглед за Целите за одржлив […]

Архива

March 2020
M T W T F S S
« Dec   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Вести

Гласот на младите пренесен на политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации

Гласот на младите пренесен на

Оваа година на Политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации (High Level Political
ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

Y-PEERОБЈАВУВАПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТза изработка на анализа на прашалник за млади и Ковид-19
Младински форум - Доброволен национален преглед (VNR)

Младински форум – Доброволен н

На 6 март 2020 година во Скопје, Y-PEER во соработка со Владата на Република Северна Маке
Работилници за Цели за одржлив развој и ICPD

Работилници за Цели за одржлив

Во декември 2019 во организација на Y-PEER, со поддршка од канцеларијата на УНФПА во Скоп
Повик: Работилница за Цели за одржлив развој и нивната иднина

Повик: Работилница за Цели за

Y-PEER Македонија објавува повик за пријава на 15 млади кои ќе учествуваат на еднодневен