Мени

Focal Points

Во Македонија, Y-PEER е раководен од Focal Points (одговорни лица) со следната структура:

Kristijan A_web

Кристијан Ангелески
Претседател
kristijan.angeleski@youthpeer.org.mk

Биографија

.

Vjosa_webВјоса Исмаили
Член на управен одбор
vjosa.ismaili@youthpeer.org.mk

Биографија

.

Kristijan M_webКристијан Милошевиќ
Член на управен одбор
kristijan.milosevik@youthpeer.org.mk

Биографија

.

Lina_webЛина Даневска
Член на управен одбор
lina.danevska@youthpeer.org.mk

Биографија

.


Марко Кушински
Член на управен одбор

marko.kushinski@youthpeer.org.mk

Биографија

Архива

December 2020
M T W T F S S
« Jul    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Вести

Гласот на младите пренесен на политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации

Гласот на младите пренесен на

Оваа година на Политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации (High Level Political
ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

Y-PEERОБЈАВУВАПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТза изработка на анализа на прашалник за млади и Ковид-19
Младински форум - Доброволен национален преглед (VNR)

Младински форум – Доброволен н

На 6 март 2020 година во Скопје, Y-PEER во соработка со Владата на Република Северна Маке
Работилници за Цели за одржлив развој и ICPD

Работилници за Цели за одржлив

Во декември 2019 во организација на Y-PEER, со поддршка од канцеларијата на УНФПА во Скоп
Повик: Работилница за Цели за одржлив развој и нивната иднина

Повик: Работилница за Цели за

Y-PEER Македонија објавува повик за пријава на 15 млади кои ќе учествуваат на еднодневен