Мени

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА Y-PEER PETRI – Sofia Annual School

Oбјавено на: 02.03.2018
Младинската мрежа Y-PEER Македонија по покана на Интернационалниот институт за младински разовој и регионален ресурсен центар за Источна Европа и Централна Азија Y-PEER PETRI – SOFIA објавува повик за учество на интернационален тренинг.

Тренингот ќе се одржи во период од 19-23 април 2018г. во Република Бугарија со можност за учество на еден модул: Project Development and Management module (PDM). Работниот јазик е англиски.

Ги покануваме сите млади кои се:

  • на возраст до 25 години;
  • мотивирани да работат со млади;
  • имаат желба да станат учествуваат на интернационален тренинг и сакаат да ги прошират своите знаења како и зајакнат своите вештини во рамки на проектен равој и менаџмент / вештини за лидерство;
  • сакаат да работат во тим, знаат да исполнуваат задачи навреме.

 

 

Детални информации за тренингот и модулот за кој можете да аплицирате ќе пронајдете на следните линкови:

 

Заинтересираните најдоцна до 9-ти март 2018 година (16:00 часот), треба да пополнат и испратат:

со назнака/предмет Application for PETRI – Sofia Annual School 2018 на следната електронска пошта: youthpeermacedonia@gmail.com. *

 

Трошоците за обуката како сместување, превоз и храна се покриени од организаторот (ПЕТРИ – Софија).

 

Ви благодариме за учеството! Среќно!

 

*При селекција, предност ќе имаат кандидатите/кандидатките кои доаѓаат од организации членки на мрежата Y-PEER Македонија.

Архива

August 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Вести

Гласот на младите пренесен на политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации

Гласот на младите пренесен на

Оваа година на Политичкиот форум на високо ниво на Обединетите нации (High Level Political
ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

ПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТ

Y-PEERОБЈАВУВАПОВИК ЗА КОНСУЛТАНТза изработка на анализа на прашалник за млади и Ковид-19
Младински форум - Доброволен национален преглед (VNR)

Младински форум – Доброволен н

На 6 март 2020 година во Скопје, Y-PEER во соработка со Владата на Република Северна Маке
Работилници за Цели за одржлив развој и ICPD

Работилници за Цели за одржлив

Во декември 2019 во организација на Y-PEER, со поддршка од канцеларијата на УНФПА во Скоп
Повик: Работилница за Цели за одржлив развој и нивната иднина

Повик: Работилница за Цели за

Y-PEER Македонија објавува повик за пријава на 15 млади кои ќе учествуваат на еднодневен